Dugnadssesongen er i gang!

Dugnadssesongen er i gang!

Den viktigste sesongen er i gang, sier TTKs anleggsleder Christian Wike. Dugnadssesongen er et kjært vårtegn, og vi må igjennom den før utebanesesongen kan starte. Varigheten av dugnadssesongen – og utebanesesongen – avhenger av hvor godt vi klarer å moblisere våre medlemmer til å ta i et tak, sier en entusiastisk Wike. Han tilbringer mye av fritida på uteanlegget, i kraft av styrevervet som anleggsleder i TTK.

Styreleder og tidligere anleggsleder Audun Ø. Thorshaug stemmer i med sin etterfølger. Som et idrettslag basert på frivillighet er vi helt avhengig av medlemmenes innsats for å kunne skape et best mulig tilbud. Hvis ikke måtte vi brukt av klubbens økonomi til å kjøpe dyre tjenester, og vi vil heller prioritere midlene på mer langsiktige og varige anleggsinvesteringer for å spre tennisidretten i Trondheim. Dessuten er dugnad sunt både for spillere og i særdeleshet for miljøet og klubbfølelsen, sier Thorshaug. – Dugnaden er en arena hvor du kan treffe din neste medspiller og bli kjent med enda fler av de fantastiske folka i tennismiljøet i Trondheim. Samtidig får vi utvikla eierfølelsen til anlegget hos medlemmene våre, og vi klarer å holde anlegget vårt i stadig bedre stand. Fra jeg startet opp som anleggsleder for en del år tilbake, så går jobben nå langt lettere fordi vi vedlikeholder anleggene våre enda bedre gjennom året.

Vi ønsker selvsagt at flest mulig er med på å dra lasset sammen, men kanskje ser vi også framveksten av en egen utebanekomité som kan støtte anleggsleder i 2017? spør Thorshaug. Vi har en del ideer til prosjekter som hadde bedret fasilitetene ytterligere, og er på utkikk etter medlemmer i klubben som kan ha litt mer håndtverkerferdigheter enn den gjennomsnittlige tennisakademiker. Til gjengjeld kan vi love svært dedikerte og lærevilllige håndtlangere – i fleng, sier Thorshaug.

TTKs utebaner var fantastiske i 2016. La oss sammen sørge for at 2017 blir en enda mer minneverdig sesong, sier Thorshaug og Wike i kor!

Mye er væravhengig, så følg med på Facebook-gruppen TTK Anlegg for løpende oppdateringer og invitasjoner 🙂

https://www.facebook.com/groups/235951816610892/