Husket å betale kontigent for medlemsspill inne?

Husket å betale kontigent for medlemsspill inne?

Booking-systemet er oppdatert med kun betalte medlemmer fra i dag. Dette kan vår trofaste regnskapsfører og ildsjel Per Arve opplyse. Reservasjoner fra de som ikke har betalt medlemskap og halleie er derfor automatisk blitt slettet, og gjelder ikke lengre. Tilbudene ble utsendt 31.12.2016 med 14 dagers betalingsfrist og info om at systemet oppdateres 16. januar. Så dersom din ident ikke funker for booking lengre, ber vi deg sjekke om du har betalt, sier Per Arve Nordbø.

Vi håper naturligvis at mange fortsatt vil være med som medlemmer også fra nyåret 2017, sier styreleder Audun Ø. Thorshaug. Dette blir den siste hele vinteren hvor vi presser oss sammen i tennishallen Nidarø fram til utebanesesongen åpner, for fra nyåret 2018 får byen enda et tennisanlegg – på Lade.

Men vi og Trondheim spektrum har ingen planer om å la tennishallen forfalle framover, sier en ivrig anleggsleder Christian Wike. Vi prøver hele tiden å gjøre små forbedringer, som vi håper medlemmene setter pris på, og vi prøver å ta godt vare på anleggene våre. Vi synes også at vår utleier Trondheim Spektrum har gjort flere nyttige forbedringer i tennishallen, som panelovn i inngangspartiet, utskifting av toaletter fra hallens spede start og bedret renhold.

Siste prosjekt som styret har fått Spektrum til å se nærmere på er å få i gang avtrekket i garderobene igjen slik at det blir bedre å kunne dusje i hallen, sier anleggsleder Wike, som selv foretrekker snøbad eller nedkjøling i Nidelva. Vi hører gjerne gode forslag fra medlemmene som vi kan jobbe videre med å realisere. Det kommer mer info på klubbens årsmøte om anleggsplaner for 2017, sier Wike.

utetennis