TTK inn i 2017 – hva skjer?

TTK inn i 2017 – hva skjer?

Er du klar for tennisåret 2017 med TTK!? Vi ønsker alle et godt nyttår, og kan love spenning for tennis-Trondheim i tida som kommer!

I jula har vi sett jevnt høy aktivitet i tennishallen Nidarø, som også i år har blitt holdt åpen av vår gode regnskapsfører og altmuligmann – Per Arve Nordbø. – Dette er et tilbud jeg tror våre medlemmer setter stor pris på i juletida, sier styreleder i TTK Audun Ø. Thorshaug. Vi er takknemlig for at Trondheim Spektrum er fleksible med oss, men dette hadde aldri gått uten en slik ildsjel som Per Arve.

– Dessuten vil jeg fra 2016 framheve det som ble sagt på klubbens julebord for styre og trenere at jeg er meget godt fornøyd med den jobben som våre ansatte ledet av hovedtrener Henrik Selin har gjort for klubben i året som har gått. Jeg mener vi har et kurs- og medlemstilbud i TTK som er av høy kvalitet, og med det teamet vi nå har ligger alt til rette for at vi sammen kan heve nivået enda noen hakk i 2017. Trenerne våre, som i 2016 har vært Henrik Selin, Øystein Glåmseter, Andreas Botelho, Henrik Jenssen og Thea Koren holder et høyt nivå, og gjør tilbudet av både kurs og privattimer attraktivt for både medlemmer og besøkende i klubben.

– Det er veldig mye spennende som skjer for TTK akkurat nå, sier styreleder Thorshaug. Jeg kan nevne for eksempel den nye reguleringsplanen for Nidarø som skal vedtas for storhallutbyggingen. Denne er utrolig viktig også for tennisens framtidige plass på Øya. Vi må være årvåkne nå, slik at tennissportens interesser blir hensyntatt når det i februar skal vedtas en ny plan for den framtidige bruken av arealene her nede. Saken er såpass politisk betent at vi ikke kan være sikre på at planforslaget, som avsetter økt areal for tennis, blir vedtatt. Vi må sikre at uteanlegget vårt med Klubbhus forblir her på Øya, og at vi fortsatt kan ha inneflater også her nede. Dette har vi kjempet for det siste året, og det kan være at vi inn mot avgjørelse i februar trenger hjelp fra våre medlemmer til å påvirke, sier en engasjert styreleder. Nytt ledningsanlegg for storhall gjør også at en av utebanene kan bli stengt deler av sesongen, men til gjengjeld får vi et nytt og renovert grusdekke – kanskje endatil en toppmoderne kunstgrusbane som muliggjør spill umiddelbart etter selv store regnskyll.

Men det desidert viktigste fra 2016 er nok oppfølgingen av TTK-årsmøtet sitt vedtak om å stifte selskapet Lade tennisarena AS sammen med NTNUI, for å realisere en ny tennishall i Lade idrettspark. – Jeg er mektig imponert over den jobben som er gjort av de TTK valgte inn som representanter i styret i selskapet – Marte Skarland og Trond Martinsen. Samarbeidet med de dyktige folka som NTNUI for sin del har valgt inn er veldig bra, og jeg kan vel knapt få framhevet nok den jobben som selskapets styreleder Øystein Glåmseter har gjort også det siste året. Det får holde å fastslå at også hele idretts-Trondheim kåret Øystein til årets ildsjel for 2016, for det sier egentlig sitt.

I 2017 er utfordringen at vi må rigge klubbene for en helt ny virkelighet i tennis-Trondheim 2018, hvor 4 splitter nye innendørsbaner kan disponeres på en ny kant av byen. Spaden går forhåpentlig i jorda nå på vårparten, med en estimert byggeperiode på 10 måneder. – Jeg tror det er avgjørende at vi bruker denne tida godt til å finne ut hvordan vi kan legge opp klubbdriften vår, slik at vi bidrar til at selskapet vårt og driften av den nye hallen blir vellykket, sier styreleder Thorshaug – som også er medlem i LTA sitt styre. Dette vil nok kreve en viss samordning i forhold til hvordan vi skal utforme medlemstilbudene våre også på Nidarø, og i dette arbeidet er vi avhengig av medlemmenes tillit og medvirkning. Det viktigste blir likevel å skape et økt engasjement for tennisidretten i byen vår og invitere med flere til å begynne med tennis, sier en entusiastisk Thorshaug. – Bedriftsidrettslag, slekt, venner, kollegaer, naboer – alle må få muligheten til å forstå at den fantastiske sporten tennis er tingen! Vi vil trenge store bidrag fra våre ansatte, de som årsmøtet velger som vårt styre, fra frivillige og fra alle våre medlemmer. Engasjer deg, og spør hva du kan gjøre for tennisklubben din!, oppfordrer en ivrig styreleder.

– Nyttårsforsettet mitt er at jeg skal få minst 5 nye bekjente til å begynne med tennis i 2017! Hva er nyttårsforsettet ditt for Trondheims-tennisen i 2017? 🙂

image