Hallen stenges – Klubbhuset åpner!

Hallen stenges – Klubbhuset åpner!

Messesesongen er nå i gang, og utleier Trondheim spektrum overtar tennishallen for en periode til utstillinger.

Dette varer fram til onsdag 24. august, og det vil ikke være begrenset adkomst til hallområdet for medlemmer og dessverre ikke fri adgang til å benytte garderobene i hallen. Vi krysser fingrene for godt utebanevær, og gjør det vi kan for å holde utebanene spillbare med svamping og etterfylling av grus. Medlemmene oppfordres til ikke å spille når banene er så fuktige at det settes spor i dekket som fortsatt synes etter kosting.

Men gla-nyheten er at Klubbhuset åpner! Vi har skiftet ut låsen i døra inn til toalett/garderobe del her slik at våre medlemmer nå kan låse seg inn med utebanenøkkel. Hold døra lukket, og slukk lyset når du går. (Nøkkel går ikke til møterom/kjøkken til venstre.)

Vi har også fått beskjed om att vi kan bruke garderobene borta på spektrum.

Men kun fram till messen starter.

image   image

Som kjent har Klubbhuset blitt i dårlig forfatning etter mange år med etterslep på vedlikehold, men dugnader de siste årene har satt det i langt bedre stand. Toalettene er fullt ut brukbare, og en av garderobene er pusset opp og kurant til lett omskifting. Dette er imidlertid en unisex-garderobe, og dusjen er ennå ikke innbydende og i særlig god stand. Vi anbefaler ikke å dusje der.

male garderobe maledo

Se opp for dugnader framover, og om du er en handy man eller woman – meld gjerne dine tjenester til anleggsleder Wike!