TTK vs NTNUI – hvem er best i byen?

TTK vs NTNUI – hvem er best i byen?

Torsdag kveld gjorde TTKs utvalgte doublepar de siste forberedelsene til lørdagens kamper mot erkerivalene og jyplingene NTNUI-tennis. image

Ryktene svirrer i de to leirene om laguttak, skader og taktikk. Tilskuerne fra de to leire er usikre hvem de skal heie på, ettersom mange har tilknytning til begge klubbene, som har samarbeidet stadig tettere de siste årene. Alt er med andre ord slik det skal være, foran svært spennende divisjonskamper.

TTK har de siste årene trukket det lengste strået, anført av klubbens to eminente norsk-franske hærførere: the Vincents – Patry & Bedrune. Men det ryktes at NTNUI, ledet av lagkaptein Isak Rathe Støre har styrket laget ytterligere med en tysk student som er en klar nr. 2 og svært sterk spiller. I tillegg kommer den hardtservende kjempen fra Balkan, Ljubisa Gavrilovic på nr. 3. Ringrev og hallbygger Øystein Glåmseter, kom seg torsdag kveld greit gjennom et amerikansk uttak for den attraktive fjerdeplassen.

I doublekampene synes det klart at norsk-franskmennene til TTK får selskap av det erfarne og solide doubleparet Svenningsen og Sannerud – veteraner fryktet langt utover Trøndelags grenser! Vil nok et par med overivrige unggutter måtte bite i gresset mot superveteranene?

I single har stortalentet Christopher Børresen nådd opp som nr. 3 for TTK, og er en spiller som eldre motstandere neppe vil like å møte og tape for. Chris får stadig bedre sving på sakene, og mange gleder seg til nettopp den kampen. På fjerdeplass for TTK ser mye ut til at kongen av harde forehands inside out – Henrik Jenssen – braker sammen med den glade student Glåmseter i en forhåpentlig forrykende batalje.

TTK-styret oppfordrer alle til å legge turen innom tennisanlegget på Nidarø førstkommende lørdag 21. mai fra kl. 11 for kaffe, vafler og forrykende tennis!

Vi ønsker også klubbens damelag lykke til, som skal gjeste Ålesund og bite godt fra seg anført av lagkaptein Anne-Marie Berg.