Trondheim Junior Open. Meld dere på, TTK-juniorer!

Trondheim Junior Open. Meld dere på, TTK-juniorer!

Vi oppfordrer alle våre juniorer til å melde seg på til TTKs åpne juniorturnering (27.-29. mai) snarest! Dette er viktig for at tilreisende spillere skal finne turneringa vår interessant. Flere vil nok ta valget om å bestille billetter og komme dersom de vet at de kan få bryne seg på kremen av TTKs juniorer.

Vi vil helst ha påmeldinger direkte via Tournamentsoftware, hvor man oppretter egen profil for spillerne. Da kan man fortløpende se hvilke spillere som har meldt seg, både i og utenfor klubben. Og hovedtrener slipper å legge inn deltakere manuelt. Det går også an å melde seg til post@trhtk.no.

Vi har delt invitasjonen til turneringa med en rekke av våre naboklubber og har fristet med flotte utebaner og nyrenoverte innebaner, og vi vet at noen her sitter litt på gjerdet mtp å se hvor mange og hvem som er påmeldt. Så ikke nøl, men gå inn på Tournamentsoftware og bli offisiell norsk tennisspiller nå 🙂