Dugnad nummer to på utebanene søndag 10. april!

Dugnad nummer to på utebanene søndag 10. april!

Anført av TTKs nye anleggsleder Christian Wike ble det i strålende vårvær gjennomført et krafttak på klubbens utebaner sist søndag. Godt oppmøte, tatt i betraktning kort innkallingsfrist fordi våren kom raskt og plutselig til Øya i år.

En meget rutinert dugnadsgjeng jobbet effektivt i flere timer, kun avbrutt av en velfortjent pause i sola med vafler og pølser. Og unggutta Chris og Torbjørn trivdes så godt i plankehaugen at de har laget tidenes vakreste og mest funksjonelle stabel – måtte høsten aldri komme! Vi har nå fått gjort unna alt av kosting og raking på et anlegg som blir stadig lettere å vedlikeholde på grunn av godt arbeid over flere år.

Vi skriver altså 3. april, men allerede er bane 1 ferdig gruset opp, etter bruk av fjorårets reserver. Her gjenstår kun valsing, før klubben kan friste med en overraskelse for de av medlemmene som har bidratt på dugnad. Anleggsleder Wike er foreløpig ganske hemmelighetsfull, men sier i en kort kommentar at de som stiller på dugnad får sin lønn lenge før i himmelen og i beste vår-valuta.

Neste sjanse for de med dugnadskrefter er allerede førstkommende søndag igjen kl. 11, ettersom vår trofaste grusleverandør Unisport har lovet leveranse av 5 tonn Lawnit-grus i løpet av uken! Vannet blir snarest åpnet på baner og i Klubbhuset, og tennisanlegget på Øya våkner atter til liv igjen. Vel møtt!

(Innkalling skjer som alltid med et aldri så lite værforbehold, men det skal svært tungt og vedvarende regn til for at TTKs dugnadsgjeng lar seg stanse nå!)

image image

Anleggsleder inspiserer troppene!        Hilde Gjermundsen viser hvordan raken skal svinges.

image image