Kulturminister Helleland til Lade sambrukshall lørdag

Kulturminister Helleland til Lade sambrukshall lørdag

Mangeårig tennishallgeneral, NTNUI’er og TTK-trener Øystein Glåmseter mottok fredag flere ukjente anrop og telefonen glødet. Det samme opplevde øvrige ledere for klubbene Trondheim Taekwon-Do og Vikåsen bordtennis, og det viste seg at numrene tilhører Kulturdepartementet.

– Departementet er noe hemmelighetsfulle, men vi får opplyst at kulturminister og klæbygg Linda Hofstad Helleland ønsker å avlegge idrettene et besøk på tomta i Lade idrettspark som Trondheim kommune har avsatt til Sambrukshallen Lade, forteller en entusiastisk Glåmseter.

– Idrettene er inne i en intensiv fase med å konkretisere prosjektet nå, og vi er veldig glad for at kulturministeren ønsker å møte oss på Lade, sier nyvalgt styreleder i TTK Audun Ø. Thorshaug i en kort kommentar. – Vi tror ikke kulturministeren akkurat har kommet til byen for å svekke prosjektet vårt, så vi håper selvsagt på gode nyheter..

Trondhjems Tennisklub oppfordrer alle medlemmer og tennisinteresserte til å komme innom Lade idrettspark for å vise tennisidretten sitt engasjement for en bedret anleggssituasjon i Trøndelag. Sammen med idrettene vi samarbeider med for den nye sambrukshallen håper vi at mange stikker innom en liten tur i morgen.

Lade Idrettspark lørdag kl. 14.45. Spre nyheten!

Mvh,

TTK-styret