Skoregler i Tennishallen

Skoregler i Tennishallen

imageimage

I ankomsthallen møtes alle nå av dette skiltet. Til tross for at man nærmest må klatre over, taler sporene sitt tydelige språk. Vi ber om at alle respekterer skoforbudet i hallen, og at alle våre medlemmer hjelper til med å minne besøkende i hallen om dette. Vi ber medlemmene om ikke å ankomme i skoene man har tenkt å spille med. Sko som har vært brukt ute må vaskes før de kan brukes inne. Merk også at vi ikke ønsker at man bruker sko med mørk såle som setter merker på dekket.

Besøkende har valget mellom skohylle i ankomsthallen eller skoposer. TTK jobber med å få Spektrum til å ta inn Tennishallen i avtalen for matter slik at ankomstområdet holder seg renere.

Vi har også planer om å gi ankomsthallen en liten ansiktsløfting snarlig, slik at det blir enda hyggeligere å tre inn i Tennishallen Nidarø. Følg med på TTK Anlegg på Facebook for siste nytt på anleggsfronten.

image image

Se der ja:

image

Halldekket er nå godkjent og overtatt av denne gjengen, og vi ønsker å holde dekket i god stand og sikre gode spilleforhold i mange år framover.

image

Fra venstre: Håkon Sjøhaug (teknisk sjef – Trondheim Spektrum), Rune Kveinå (driftsleder – TS), Audun Ø. Thorshaug (styremedlem i TTK) og en av Spektrums rutinerte vaktmestre.