Tennis For Hope

Tennis For Hope

Hvilket oppmøte på premiere turneringen den 31. oktober. Da TTK( Trondheims tennisklubb) og NTNUI tennis inngikk et samarbeid om å ha en veldedighetsturnering til inntekt for rosasløyfe aksjonen. De to tennisklubbene samarbeidet tett med kreftforeningen i Trondheim og fikk gode råd og veiledning fra Petter Spolén.

 

Dagen startet med flere entusiaster som kom tidlig for å starte å varme opp. Noen mer seriøse enn andre. Arrangørene ønsket at fokuset skulle være på samhold, solidaritet og gleden for tennis i seg selv. Det var av den grunn det ble bestemt at det skulle være en dobbel turnering. Dobbelparene ble delt inn med en erfaring og en litt mindre erfaringen spiller. Slik ble parene mest mulig jevne. Dette gjorde også at alle kampene i første runde ble spennende.

 

Selv med Halloween og lørdag som konkurranse fikk man hele 62 påmeldte. Alle deltakerne fikk en rosa sløyfe før de gikk inn på banen. Flere av deltakerne hadde også på seg et rosa plagg som et tegn på respekt og solidaritet til rosasløyfeaksjonen. Temaet hadde en sentral rolle gjennom hele turneringen. Det var matservering og mulighet til å kjøpe artikler fra kreftforeningen. En felles mentalitet med åpenhet, generøsitet og glede var sentralt hos flere av deltakerne og tilskuerne.

 

Vinnerne fikk med seg innrammet diplom og gavekort på lokal matservering. Vinnerne i A spill var Torbjørn Arum(19) og Idun Reiten(73). I B spill Karl – August Haugholt(22) og Helge Halvortsen(75).

 

Turneringslederne Henrik Selin(TTK) og Vilde Johannessen(NTNUI tennis) er meget fornøyd over innsats og håper på hele 100 deltakerne til neste år.

Turneringen avsluttet med premieutdeling og takketale fra lokal representant fra kreftforeningen.

Bildet tatt av Thomas Brekk Unnvik