Åpning av Nye Tennishallen Nidarø

Åpning av Nye Tennishallen Nidarø

Tennishallen Nidarø er født på ny! Det var noe smått magisk over funnet på et av hallens mange bakrom. Skjult rett ved de gamle faste nettstolpene, som tidligere stod i hullene vi nettopp hadde murt igjen, dukket dette skiltet opp som et minne fra en svunnen tid:

image

Det bare måtte opp igjen på hjørnet av hallen i kveld, godt synlig, idet Sportsconcept sine arbeidshester pakket sammen sakene sine. Det er verdt å minne om utgangspunktet for kun litt over 2 uker siden:

2014-02-02 13.50.46

Men det var før de samlede dugnadskreftene fra TTK og NTNUI Tennis rykket inn med malerkostene:

image

I 6 dager har gutta fra Sportsconcept stått på sent og tidlig med mål å få hallen spilleklar raskest mulig. Og de lyktes til gangs:

image image

image

Vi som har fulgt prosessen fra dag til dag, live eller via Facebook-gruppen TTK Anlegg, har vært vitne til et imponerende håndtverk. Arbeidslaget har stått på sent og tidlig, men med godt humør og presisjon.

Resultatet er en ny tennisverden for Trondheim. Vi håper medlemmene vil ta godt vare på det nye dekket, som er mest sårbart for skitt og svertende sko den første tiden. Vi innfører derfor et nytt skoregime, hvor det blir forbudt med utesko innenfor døra til hallen. I gangen har man valget mellom å sette igjen sko på hyller til høyre, eller å ta på seg blå skoposer som matcher spilleflaten. Det tas sikte på å få noen matter og en merking av ren og skitten sone i ankomstgangen. Følg med på at dine tennissko ikke setter mørke merker i dekket. Vi håper alle brukere av hallen hjelper oss med å sikre gode spilleforhold framover for alle.

image

Velkommen til Tennishallen Nidarø 2015!

Vi feirer med snorklipping og åpningskarusell mandag 9. november fra kl. 17. Vi sveiver i gang spill for alle brukere av tennishallen som har lyst til å prøve noen slag på det nye dekket. Spillet organiseres etter hvor mange som møter, og det er lov å droppe innom litt utover kvelden.

Nå har vi bedret spilleforholdene. Planen videre er å gjøre øvrige deler av hallen mer innbydende med oppmaling, bedre vedlikehold og renhold. Samtidig jobber vi videre med målet om enda flere innebaner i Trondheim snarest mulig. Følg med på Facebook-gruppen Ny tennishall i Trondheim: https://www.facebook.com/groups/752304584879579/?fref=ts

For styret i TTK,

Audun Ø. Thorshaug

image image