Dhumals salvelse gjenspeiler kanskje også BJPs beslutning om

Slaget ved uk de gamle vakter i Himachal Pradesh

canada goose norge Det nærliggende valgene til Himachal Pradesh-samlingen kan være bellwether for andre valg nedover veien. Alle øynene er på fredag ​​den vanlige mistenkte Rahul Gandhi av kongressen og statsministeren. Begge har gjort rundene; senest Rahul i Canada på mandag sa at vare- og tjenesteskatten (GST) vil gjennomgå endringer for å gi lettelse til handelsmenn og forbrukere dersom kongressen kommer tilbake til makten i 2019. canada goose norge

canada goose trillium På den andre siden av midtgangen skyldte hjemmeminister Rajnath Singh Virbhadra Singh ledet kongressregeringen i staten for kvinner i lys av den nylig voldtekt og drap på en skolepike i staten. Han tok inn forsterkninger i form av Uttar Pradeshs sjefminister Yogi Adityanath, Uttarakhands statsminister Trivendra Singh Rawat og unionsministrene Jagat Prakash Nadda og Smriti Irani som adresserte rallyene sine. canada goose trillium

canada goose victoria På BJP-siden annonserte partiets president Amit Shah Prem Kumar Dhumal som partiets statsministerkandidat i Himachal Pradesh. Beslutningen kom sent, og til lørdag var det ikke klart om det ville erklære en statsministerkandidat for valgene den 9. canada goose outlet november. canada goose victoria

canada goose outlet Journalist Sanjeev Singh i Canada goose outlet outlet en kolonne for Times Canada Goose outlet los angeles av India skriver om valg av Chief Ministerial kandidat av BJP i Himachal Pradesh viser festen er pragmatisk i sin funksjon og valg canada goose outlet

canada goose jakker herre ‘Politiske eksperter kan tro at kampen om toppdømmene i Himachal BJP Canada var mellom to årssjef Dhumal og EUs helseminister JP Nadda. Mens Dhumal er populær blant BJP-kadre, gjorde Nadda et navn for seg selv innen partiet på grunn av hans organisatoriske ferdigheter ‘. canada goose jakker herre

canada goose ‘Selv om Nadda kan skryte av sin nærhet til statsminister Narendra Modi og Shah, mangler han paneldatabeskrivelsen fra Dhumal nurtured siden 1982 da han ble visepresident for BJPs ungdomsfløy’. canada goose

canada goose jakke dame ‘Dette var i tråd med tilbakemeldingen mottatt av Shah fra festkadre, så vel at et lokalt ansikt var nødvendig for å motvirke de negative virkninger av økonomisk nedgang. Dette er også en refleksjon at festen ikke kan stole utelukkende montreal på modi s charisma å krysse målstreken i staten ‘. canada goose jakke dame

canada goose victoria parka Beslutningen om å kunngjøre en statsministerkandidatdager før staten går til avstemningene, er en avgang for BJP. I det siste har partiet ikke kunngjort eller nevnt noen i oppkjøringsvalget i Uttar Pradesh, Uttarakhand, canada-goose-jakker Maharashtra, Jharkhand og Haryana for å nevne noen. canada goose victoria parka

canada goose jakker dame Indian Express-redaksjonen uttalte at BJP i det siste kjempet og vunnet forsamlingsvalg uten å projisere sjefministerielle kandidater; siden oppstigningen av Modi til nasjonale scenen canada goose jakker dame

‘BJPs beslutning om å projisere Dhumal, midtveis i kampanjen, kan ha blitt påvirket av sin viktigste rival i staten, Kongressen, som støtter dagens CM, Virbhadra Singh, for en annen periode og håner BJP-kampanjen som ‘bin dulhe ki baraat’ (et ekteskapsfest uten brudgom) ‘.

canada goose herre ‘The PM loomed stor i alle disse statene, og hans brede appell gjorde at det var behov for en karismatisk lokal leder for å lede statsregeringen selv etter avstemning virker irrelevant. Himachal-eksemplet peker imidlertid på det uimotståelige Canada Goose outlet i New York føderale push i den indiske politikken selv på en tid da BJP har vært understreke winnability av en sentralisert modell og strategi ‘. canada goose herre

canada goose salg Strategien synes å være å kapitalisere suksessen til Modi som nasjonal leder siden 2014 syntes å snu tidevannet i BJP mot en mer sentralisert og fokusert partistruktur. canada goose salg

canada goose dame ‘Den ledende sentriske politikken som ble forfulgt av Modi, kunne uten tvil trykke hjem, snarere enn å redusere etterspørselen etter et regionalt ansikt for å komplementere og til og med forsterke den sentrale budskapet. Shahs ord i Himachal om et dobbelt lederskap Modi ved senteret og Dhumal i regionen kan speile BJP-anerkjennelsen av en ny politisk politikk. canada goose dame

Dhumal er en senior partiledere og en to-timers sjefsminister i bakkenstaten. Staten har tradisjonelt alltid stemt i favør av anti incumbency og har sett makt vekslende mellom kongress og BJP regjeringer for de siste fem vilkårene. Hvis denne trenden holder, ville Virbhadra Singh bli erstattet av Dhumal for denne tredje sikt.

Times of India redaksjonelle stater som annonserer CM kandidat for Canada Goose Outlet i Chicago Himachal foran meningsmålingene viser at BJP ikke er nødvendigvis bare stole på en nasjonal figur som Modi, men det tillater også regionale ledere

canada goose jakke ‘BJP hadde stolt på statsminister Narendra Modis charisma under valgmøtet i mars og vant de viktige delene av Uttar Pradesh og Uttarakhand uten CM-kandidat. Dhumals salvelse gjenspeiler kanskje også BJPs beslutning om ikke å overbelaste Modi ‘. canada goose jakke

‘BJP har eksperimentert med et statsministerielt ansikt i bare tre delstater Delhi, Goa og Assam helt siden de feide til makten ved senteret i 2014. Kanskje det er på tide for BJP å fortsette og sterkt projisere en sjef ministerielt ansikt i Gujarat også. ‘

Herskende kongress i staten stole tungt på 83 år gamle Virbhadra Singh, en seks-timers statsminister og fem-timers Lok Sabha-medlem. Singh har annonsert at dette vil bli hans siste valg. Som Dhumal, er han en veteran av Canada’s party party politikk i mer enn fem tiår. Kritikken mot ham er at han kveler og aktivt motvirker oppstarten av en andre generasjon ledere i staten.

canada goose jakke herre Når de to eldre statsmenn slår det på toppen, venter sine sønner i vingene. Virbhadra Singhs sønn, Vikramaditya Singh, er leder av Himachal Pradesh Youth Congress. Han debuterer i Shimla Rural-seteret, som er en pålitelig kongress. Håpende navnegjenkjenning vil spille en rolle for å hjelpe ham med å få valgt. En kontrast til Singhs sønn er Anurag Thakur, sønn av Dhumal, som er en stigende stjerne i BJP. Ofte referert til som ‘tikka’ som betyr en arvtager, bruker Thakur ikke eller påkaller fars fars etternavn canada goose jakke herre.