Trenere

HENRIK SELIN

HOVEDTRENER (fast alle dager) privattimer

E-post: post@trhtk.no

Henke er klubbens hovedtrener og hardtservende double-spesialist. Han har en unik tilstedeværelse på banen som trener. Når han ikke driver med tennis finner du han gjerne på treningssenteret.
Fra: Härnösand, Sverige – Härnösand & Vårö TK
Født: 16.10.1980
Utdanning: ITF Trener 2 i Norge
Arbeidet i TTK: Siden februar, 2010
Tidligere trenerjobb:
2000-2001: Uppsala Stud IF
2004-2005: Hovedtrener Härnösand & Vårö TK
2006: KHTC – Kiel, Tyskland
2007-2009: Hovedtrener Härnösand & Vårö TK
2010-2012: Assisterende hovedtrener, Trondhjems TK
2012- ….: Hovedtrener Trondhjems TK
Resultater som spiller:
Divisjonskamper for KHTC i Kiel i Tyskland
1. single for Vårö TK i Divisjon 1 i Sverige
2 semifinaler og 1 kvartsfinale i Sommer/Vintertour
1 finale og 1 semifinale dobbel Vintertour
Seier over Mikael Ekman i doubles ranket nr. 10 i Sverige.
Henrik Selin har arbeidet som hovedtrener siden 15. september 2012. Han har ansvaret for all kursvirksomhet og fellesturer for TTK’s konkurransespillere. Han kan også leies til privattimer.

Øystein Glåmseter

trener (fast, alle dager) privattimer

Barnegrupper og voksne. Privattimer.

Øystein er mangeårig ildsjel og trener fra NTNUI-tennis. Nå nyter TTK godt av hans evner på og utenfor banen. Øystein er nøkkelpersonen for realisering av ny tennishall på Lade for TTK og NTNUI. Ved siden av jobben som trener er han daglig leder for hallselskapet Lade tennisarena AS. Øystein har også vært trener i mange år for NTNUI, Charlottenlund tennis og nå også selveste TTK!

Carl Henrik Berg

trener (tilkallingsvikar)

Barnegrupper og voksne.

Calle er et ekte TTK-produkt og etter mange år på kurs tar han nå steget opp for å lære bort kunsten til nye generasjoner. Han er en lovende junior med krutt i forehanden, som alltid har et smil på lur.

Malin Graneng Olafsen

trener (fast, barnegrupper, divisjonslag damer)

Malin er fra Sandefjord og studerer bachelor psykologi på Dragvoll. Med hennes ankomst til Trondheim steg toppnivået på spillersiden for damer noen hakk her i byen, og vi er kjempeglad for å ha med en slik positiv ressurs på laget. Malin trener også TTKs divisjonslag for damer, mens hun spiller med TTKs herrelag. Med sitt positive vesen er hun en inspirasjon for mange.

Philipp Skaugen

trener

Philipp er student og har med sin trygge opptreden stor tillit hos barna. Han har jobbet for TTK i flere år og er en god ressurs som stepper inn når det trengs.

Rickard Rogstad

trener

Rickard studerer Indøk, sitter i styret i NTNUI Tennis og er en meget habil divisjonsspiller, både i single og double. Ivrig på å utvikle seg som trener, og en utadvendt og hyggelig type. En flott instruktør for TTK.