Kurs

Trondhjems Tennisklub tilbyr faste ukentlige kurs for barn, ungdom og voksne i alle aldre gjennom hvert halvår. Antallet på kursgruppene varierer fra 4 – 12 personer, avhengig av ferdighetsnivå og gruppesammensetning. Vi deler i utgangspunktet inn grupper etter alder og erfaring med tennis.

Typiske aldersinndelinger er 6-8 år, 9-11 år, 12-13 år og 14-18 år. Vi tilbyr kurs i tre semester: vårkurs (januar -juni),  sommerkurs (ukeskurs juli og august), samt høstkurs (september – desember). Men du må gjerne ta kontakt for å høre om det er ledige plasser midt i disse periodene, dersom du ønsker å starte opp med en gang.

FRA HØSTEN 2018 STARTER VI OGSÅ TENNIS FRITIDSORDNING PÅ LADE TENNISARENA TIRSDAGER OG TORSDAGER 14:00-16:30!

Ny = nybegynner, pluss = mer viderekommen, elite = turneringsspillere. 
TFO = tennis fritidsordning, Foreldremix = åpen treningstime for de som følger barn til anlegget, Cardiotennis = åpen treningstime for tenniskondisjon. 

Metodikk:

Med de yngre barna jobber vi etter Play and Stay-metodikken. Utviklingsstigen følger ROGY-konseptet, hvor de yngste starter med rød og sakte ball, og siden eskalerer til oransje, grønn og gul vanlig ball.

Det er også mulig å leie privattimer med egen trener, og få særskilte opplegg for bedrifter, eller grupper av personer som kjenner hverandre.

Påmelding:

For å melde deg på send en e-post til post@trhtk.no med:

Fullt navn

Fødselsdato (dd-mm-yyyy)

E-post

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

Sted

Ønsket kursdag og tidspunkt, ev. angitt erfaringsnivå(se tabellen ovenfor)

Foresattes navn (for juniorkurs)

Foresattes e-post (for juniorkurs)

Foresattes mobilnummer (for juniorkurs)

Gruppeinndeling:

Alle vårkurs starter i starten av januar og varer til midten av juni med kurs hver uke, unntatt i vinterferien og påskeferien. Høstsemesteret starter i slutten av august og varer til midten av desember med kurs hver uke, unntatt i høstferien.

Alle nye kursdeltakere betaler i tillegg til kursavgift et kursmedlemskap på 250 kr. Dette gjør at man blir medlem i Trondhjems TK og får bli med på turneringer og sosiale arangement som klubben ordner med. Kursmedlemskap gir ikke rett til spill utenom kurstimene. Kursmedlemskap gjelder for kalenderåret. Kursdeltagere som allerede er fullmedlem i TTK trenger ikke å betale kursmedlemskap.

Priser for kursdeltagelse finner du i en egen fane øverst på siden.

Det kan finnes mulighet å starte på et kurs som ikke stemmer med deltakers alder eller antall år med erfaring, dersom spillerens nivå passer inn på kurset likevel. Hvis du ikke finner et kurs som passer deg kan du sende en e-post til post@trhtk.no , og fortelle oss når du foretrekker å spille. (NB: det er ikke noe garanti at vi får til et passende kurs på en annen tid men vi gjør vårt beste for å få med deg på et tenniskurs).

Alle kursdeltakere som IKKE skal være med på neste semester må sende en mail og melde seg av.

Utstyr på kurs:

Hvis du som kursdeltaker ikke har et tennisracket går det bra å låne racket hos oss. Vi anbefaler at du etterhvert kjøper en racket til egentrening, og for å få spille med samme racket på hver trening. Vi vil gjerne at du bruker joggebukser/shorts med lommer, da dette gjør det lettere ved poengspill. Av sko anbefaler vi innendørssko eller tennissko, med litt støtte. Joggesko eller tursko anbefales ikke, og sko som sverter/setter merker i dekket er forbudt. Utendørs må du ha sko med noenlunde flat såle, slik at banene ikke skades.

Betingelser for deltagelse på kurs i Trondhjems Tennisklub

Kursavgift må være betalt innen forfallsdato for å delta videre på kurs. Det er mulig å betale kursavgiften med bankkort i tennishallen (ikke mastercard kredit).