Kurs

Tronhjems Tennisklub tilbyr kurs for barn, ungdom og voksne i alle aldre. TTK arrangerer tenniskurs hele året. Antallet på kurs varierer fra 4 – 12 personer avhengig av ferdighetsnivå og vennekrets. Vi deler inn grupper etter alder og erfaring med tennis. Typiske aldersinndelinger er 6-8 år, 9-11 år, 12-13 år og 14-18 år. Vi tilbyr kurs i tre semester: vårkurs fra januar til midt på juni og sommerkurs fra midt på juni til slutten av august samt høstkurs fra slutten av august til midt på desember. I utgangspunkt fortsetter kurs fra høstsemesteret i våren men det er også mulig å bli med som ny kursdeltaker. Med de yngre barna jobber vi etter Play and Stay metodikken. Det er også mulig å leie privattimer med egen trener på dag og tidlig ettermiddag.

 

For å melde deg på send en e-post til post@trhtk.no med:

Fullt navn

Fødselsdato (dd-mm-yyyy)

E-post

Mobilnummer

Adresse

Postnummer

Sted

Kursdag og tid(viktig at du skriver rett kurs)

Foresattes navn (for juniorkurs)

Foresattes e-post (for juniorkurs)

Foresattes mobilnummer (for juniorkurs)

Gruppeinndeling:

Alle vårkurs starter i starten av januar og varer til midten av juni med kurs hver uke, unntatt i påskeferien. Høstsemesteret starter i slutten av august og varer til midten av desember med kurs hver uke, unntatt i høstferien.

Alle nye kursdeltakere betaler i tillegg til kursavgift et kursmedlemskap på 250 kr. Dette gjør at man blir medlem i Trondhjems TK og får bli med på turneringer og sosiale arangement som klubben ordner med. Kursmedlemskap gir ikke rett til spill utenom kurstimene. Kursmedlemskap gjelder for et kalenderår. Kursdeltagere som allerede er fullmedlem i TTK trenger ikke å betale kursmedlemskap.

Priser for kursdeltagelse finner du i en egen fane øverst på siden.

Det kan finnes mulighet å starte på et kurs som ikke stemmer med deltakers alder eller hvor lenge han/hun har spilt tidligere hvis spillerens nivå passer inn på kurset likevel. Hvis du ikke finner et kurs som passer deg kan du sende en e-post til post@trhtk.no og fortell oss når du skulle foretrekke å spille så kanskje det finnes mulighet å ordne med et annet kurs for deg (NB: det er ikke noe garanti at vi får til et passende kurs på en annen tid men vi gjør vårt beste for å få med deg på et tenniskurs).

Alle kursdeltakere som IKKE skal være med på neste semester må sende en mail til post@trhtk.no.

Å ta med på kurs

Hvis du som kursdeltaker ikke har et tennisracket går det bra å låne racket hos oss. Vi anbefaler at du etterhvert kjøper en racket til egentrening og for å få spille med samme racket på hver trening. Vi vill gjerne at du bruker joggebukser/shorts med lommer da dette gjør det lettere ved poengspill. Av sko anbefaler vi innendørssko eller tennissko. Joggesko eller tursko kan IKKE brukes. Det er påbudt å spille med sko med flat såle utendørs. Av bekledning brukes vanlig treningstøy.

Betingelser for deltagelse på kurs i Trondhjems Tennisklub

Kursavgift må være betalt innen forfallsdato for å delta videre på kurs. Det er mulig å betale kursavgiften med bankkort i tennishallen (Ikke mastercard kredit).