Lørdagskarusellen

Lørdagskarusellen

Ny i klubben og trenger noen å spille med?

Lørdagskarusellen er bysbarnet til hovedtrener Henrik Selin og tidligere Karusellgeneral Bengt Kenneth Pedersen. En gylden mulighet å treffe nye medlemmer i en sosial setting og få verdifull kamptrening.

Lørdagskarusellen går på lørdager fra kl 12.00-14.00 på begge baner i Tennishallen Nidarø. Dette er en fin mulighet for deg som ønsker å bli kjent med andre tennisspillere i Trondheim, som du siden kan avtale individuelt medlemsspill med. På Lørdagskarusellen er alle med betalt medlemskap velkommen til å spille.

Det spilles ofte korte kamper med blandet alder, nivå og erfaring med tennis. Det blir mest spilt dobbelkamper, men når det finnes kapasitet spilles også singlekamper. Noen ganger organiserer hovedtrener spill, men som regel er det Karusellgeneral Jim Lurie som tar føringen. Ta kontakt med Jim på tlf. 920 43 673 dersom du ønsker å bli lagt til i varslingslista for når Karusellen går av stabelen og når den må avlyses. Du kan også normalt se dette i reservasjonssystemet, under arkfanen Banebooking. Utenfor kurssesongen og når inneanlegget er opptatt avlyses Karusellen. For siste info om aktiviteter: følg med på TTK Sportslig på Facebook.